fbpx

KHAS UNTUK EKSEKUTIF MUDA DAN USAHAWAN YANG DAH STUCK DENGAN KERJA DAN INCOME SEKARANG DAN INGIN GANDAKAN PENDAPATAN HINGGA 3 KALI GANDA DALAM MASA 5 TAHUN

Ketahui RAHSIA Bagaimana Anda Boleh Jana Pendapatan Pasif 5 Angka Dalam Masa Hanya 42 Hari... Walaupun Dalam Musim Pandemik Covid 19.

(Disclaimer: Ini adalah Peluang Kerjaya dalam bidang kewangan , dikawalselia oleh Bank Negara Malaysia (BNM) dan Suruhanjaya Sekuriti (SC) )

Webinar PERCUMA

DAFTAR SEKARANG

GERAN KEUSAHAWANAN SEHINGGA RM120,000 SETAHUN DISEDIAKAN UNTUK ANDA!! (Kuota hampir tamat)

“Peluang Kerjaya Bidang Kewangan”

Apa kata Mereka

Klik sini

Siapa BOSSZAM

BOSSZAM atau nama sebenar Zam Zuhairil Zamani adalah seorang “Financial Coach” yang berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kewangan. Beliau adalah seorang certified IFP™️ (Islamic Financial Planner) dari Financial Planning Association Malaysia (FPAM) , dan juga certifed ShRFP®️ (Shariah Registered Financial Planner) dari Malaysian Financial Planning Council (MFPC).

Selain itu juga , beliau adalah certified SOIF Coach , Professional Learning Facilitator (PLF), dan merupakan NLP Practitioner yang berpengalaman luas dalam “Human Development”.

Sebelum berkecimpung dalam bidang kewangan, beliau adalah seorang usahawan dalam pelbagai bidang. Jatuh bangun dalam perniagaan membuatkan beliau faham apakah sebenarnya rahsia disebalik duit yang ramai tidak faham , menyebabkan ramai orang yang ingin menceburkan diri dalam perniagaan , mudah terciduk dan akhirnya menyebabkan terjerumus dalam masalah kewangan yang sangat berat hingga berkesudahan dengan diisytiharkan muflis.

Hasil dari pengalaman lebih 15 tahun keseluruhannya, beliau berpegang dengan satu quote penting yang beliau cipta ;
“RAJIN itu penting.. Tapi PILIHAN, adalah jauh lebih penting” . Kata hikmah yang SUPERPOWER inilah yang ingin beliau fahamkan kepada semua orang yang ingin merubah dari kehidupan yang dibelenggu masalah kewangan, kepada kehidupan yang lebih baik dan bahagia.

Atas pengalaman itu lah, beliau ingin kongsikan kepada semua , betapa anda harus memahami teori DUIT yang sebenarnya dan bagaimana anda boleh keluar dari MASALAH DUIT. Selagi anda tidak faham ini, selamanya anda akan bekerja untuk duit, dan menjadi hamba kepada duit.

Webinar Be A BOSS ini adalah untuk anda yang benar benar ingin berjaya! Kerana B.O.S.S itu sendiri adalah akronim dari Build-[your]-Own-Success-Story… kerana dalam kehidupan ini, anda berhak mencipta kisah kejayaan anda sendiri

Kelulusan IFP & ShRFP

“RAJIN itu penting.. Tapi PILIHAN, adalah jauh lebih penting”

Kenapa Webinar Ini WAJIB Untuk Anda Join?

Siapa Yang Patut Hadir?

Jadi Sebahagian Dari Kami

© Copyright 2021. All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Condition